Cursussen en workshops

 

Cursus data 2018

U bent in het bezit van een prachtige spiegelreflex of systeem camera met tal van mogelijkheden maar hij staat eigenlijk altijd op de volautomaat stand. Graag zou u veel meer van de mogelijkheden van deze camera willen benutten maar u heeft geen idee hoe. Dan is deze praktijk gerichte cursus echt iets voor u.

In vier lessen leert u uw eigen camera optimaal kennen en benutten. de cursus bestaat uit 2 lessen die ik geef bij mij in de studio waarin theorie wordt afgewisseld met het praktisch ontdekken van de instellingen en mogelijkheden van uw camera.de derde les gaan we samen op pad om al het geleerde in de praktijk toe te passen en tot slot gaan we in les 4 de in de praktijk gemaakte foto's nabespreken. Deze korte zeer leerzame cursus kost in totaal slechts € 85,- .U kunt zich aanmelden door uw gegeven te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 0486-416641 vermeld graag uw naam, adres, telefoon nummer en het merk en type van uw camera,

De groepen gaan van start bij een minimaal aantal van 6 deelnemers, maximaal kunnen er 8 personen deelnemen.

 

 

 

 

Groep 3

Dinsdagavond 12 juni van 19.00 tot 20.30

Dinsdagavond 19 juni van 19.00 tot 20.30

Zaterdagochtend 23 juni van 10.00 tot 11.30

Dinsdagavond 26 juni van 19.00 tot 20.30

 

Zaterdag 9 juni "Beter fotograferen met je Smartphone"

Deze workshop vind plaats op boerderij de Notelaar in Berghem (van 9.30 tot ca.13.00 uur), hier worden jullie ontvangen met koffie thee en een huisgemaakte lekkernij. in deze workshop leer je mooie composities maken en het optimaal gebruik maken van licht en krijg je veel tips en trucs om met je mobiel echt prachtige foto's te maken. Je weet half nog niet wat er allemaal kan! en het blijft niet bij theorie, in de prachtige natuurtuin gaan we oefenen en krijg je feedback van Rob.Onder het genot van heerlijke huisgemaakte soep en brood gaan we onze resultaten nabespreken. Deze heerlijke workshop is ook geweldig om cadeau te geven. kosten € 60,-pp geheel verzorgt. Reserveer alvast een plekje of vraag een cadeaubon aan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vermeld hierin je naam, adres woonplaats en telefoonnummer. De workshop gaat door bij deelname van 10 personen.